Fruita fresca rostida

Inici  ›  Receptes 13 de març 2012 | Actualitzat el 5 de juliol 2017

Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com

La recepta

Fruita fresca rostida

4 racions

-El millor postre per a les persones amb dificultats per digerir els aliments crus.

-Pels que no vulgueu renunciar a la fruita ben dinat

Fot: Pau Esculies

Ingredients:

  • 4 plàtans molt madurs
  • 4 meitats de poma Granny Smith
  • 4 meitats de pera Conference
  • 4 meitats de kiwi
  • Nata Soyatoo
  • Galetes integrals o pistatxo torrat

Elaboració:

  1. Escalfeu una paella antiadherent.
  2. Rostiu els plàtans molt madurs
  3. Rostiu les meitats de poma Granny Smith
  4. Rostiu les meitats de pera Conference
  5. Rostiu les meitats de kiwi (totes les fruites pelades, buidades…) per totes dues cares, a foc lent.
  6. Tapeu la paella durant la primera part del rostit, i destapeu-la i deixeu foc mitjà quan gireu la fruita.
  7. Serviu-la calenta, tèbia o freda, sense res o amb nata Soyatoo, galetes integrals o pistatxo torrat salat una mica picat.

 

PUBLICITAT

portada  —  amunt

portada  —  amunt