Fruita fresca rostida

Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

Aquest és el millor postre per a les persones amb dificultats per digerir els aliments crus. I també és una bona alternativa per als que no vulgueu renunciar a la fruita havent dinat.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

  • 4 plàtans molt madurs
  • 4 meitats de poma Granny Smith
  • 4 meitats de pera Conference
  • 4 meitats de kiwi
  • Nata de soja
  • Galetes integrals o pistatxo torrat

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Fruita fresca rostida

Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Aquest és el millor postre per a les persones amb dificultats per digerir els aliments crus. I també és una bona alternativa per als que no vulgueu renunciar a la fruita havent dinat.


Ingredients

  • 4 plàtans molt madurs
  • 4 meitats de poma Granny Smith
  • 4 meitats de pera Conference
  • 4 meitats de kiwi
  • Nata de soja
  • Galetes integrals o pistatxo torrat

Elaboració

  1. Escalfeu una paella antiadherent.
  2. Rostiu els plàtans molt madurs
  3. Rostiu les meitats de poma Granny Smith
  4. Rostiu les meitats de pera Conference
  5. Rostiu les meitats de kiwi (totes les fruites pelades, buidades…) per totes dues cares, a foc lent.
  6. Tapeu la paella durant la primera part del rostit, i destapeu-la i deixeu foc mitjà quan gireu la fruita.
  7. Serviu-la calenta, tèbia o freda, sense res o amb nata Soyatoo, galetes integrals o pistatxo torrat salat una mica picat.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Escalfeu una paella antiadherent.
  2. Rostiu els plàtans molt madurs
  3. Rostiu les meitats de poma Granny Smith
  4. Rostiu les meitats de pera Conference
  5. Rostiu les meitats de kiwi (totes les fruites pelades, buidades…) per totes dues cares, a foc lent.
  6. Tapeu la paella durant la primera part del rostit, i destapeu-la i deixeu foc mitjà quan gireu la fruita.
  7. Serviu-la calenta, tèbia o freda, sense res o amb nata Soyatoo, galetes integrals o pistatxo torrat salat una mica picat.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat