Flam de mill i ametlla

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Esmorzar o berenar energètic i nutritiu adequat per a totes les edats i per a totes les condicions.

  • Racions:
    5 - 6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora
© Pau Esculies

Ingredients

½ vas (125 ml) de mill, rentat
2 vasos i ½ (625 ml)

Elaboració

Poseu en remull els flocs d’agar-agar amb el suc de poma en un cassó.
En un altre cassó de fons gruixut, poseu a bullir mig got de mill en dos gots i mig d’aigua freda, una branca de canyella…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat