Maionesa vegana amb picada de tàperes i tomacons

Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Alternativa a la maionesa tradicional casolana; una salsa ràpida que admet tantes variants que en podríeu fer una per a cada setmana de l’any i no us en cansaríeu.

  • Racions:
    300 ml
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

½ vas de pinyons del país activats o d’anacards

Elaboració

Tritureu els pinyons o els anacards amb l’aigua, la sal, la llimona, el concentrat de poma, la xia i l’oli i reserveu-ho a la nevera com a mínim 30 minuts perquè la xia generi mucílag i s…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat