Seitan a la planxa amb bolets

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

És un plat nutritiu, de cocció lleugera i ràpida, adequat per a finals d’estiu i principis de tardor, quan els tomàquets han rebut força sol.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 paquet de seitan tallat a rodanxes
2 cebes tipus Fi

Elaboració

Enrossiu el seitan a la paella amb una mica d’oli i reserveu-lo.
A la mateixa paella, enrossiu el carbassó amb oli i sal i reserveu-lo.
Salteu la ceba amb una mica d’oli i un pessic de sa…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat