Bernard Benbassat és d’origen francès, resident a Espanya des de fa 27 anys. Es defineix com una persona oberta, sensible, i apassionada.  La naturalitat,  la fidelitat, la inquietud i l’amistat són aspectes clau de la seva personalitat. Entén la cuina com una forma d’alimentar-se de manera coherent, d’acord amb l’entorn, la cultura local, els mitjans i la societat. Es va traslladar a BCN l’any 1982 amb  la intenció d’aportar noves tendències, nous enfocaments gastronòmics a la ciutat, que iniciava un procés de renovació, transformació i adaptació a la modernitat europea. www.bernardbenbassat.com

 

La recepta

Aspics de fruites de bosc

6 racions

Llest en 45 minuts

Cost: 8 euros

Ingredients

  • 600 g de suc de poma dolça
  • 6 g d’agar
  • 600 g de fruites de bosc (maduixes, gerdons, nabius, groselles…)

Elaboració

  1. Desfeu l’agar en el suc. Feu-hi arrencar el bull, remenant-ho amb una vareta.
  2. Coeu-ho durant 8 minuts a foc lent.
  3. Deixeu-ho refredar, sense que arribi a quallar (al punt oliós). Repartiu la fruita en sis motlles.
  4. Acabeu d’omplir els motlles amb suc al punt oliós.
  5. Deixeu-ho quallar a la nevera. Escampeu-hi fulles de menta fresca, flors comestibles…
  6. Serviu els aspics a temperatura ambient, al costat de fulles de menta i flors.
PUBLICITAT

portada  —  amunt