Aspics de fruites de bosc

Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

L'estiu és la temporada de les fruites de bosc. A banda de tenir una gran concentració de vitamines tenen una l'aroma i gust molt intens.

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

600 g de suc de poma dolça
6 g d’agar-agar
600

Elaboració

Desfeu l’agar en el suc. Feu-hi arrencar el bull, remenant-ho amb una vareta.
Coeu-ho durant 8 minuts a foc lent.
Deixeu-ho refredar, sense que arribi a quallar (al punt oliós). Repartiu …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat