Com fer ghee a casa

Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una recepta que et guia pas a pas per fer el ghee; una mantega purificada i lliure de lactis que s’ha transformat en un greix saturat saludable, deliciós i amb notables propietats medicinals, de manera fàcil a casa.

  • Racions:
    30 ml
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

500 g de mantega eco de vaques que pasturen
Material:

Elaboració

Escalfeu la mantega en una cassola petita a foc mitjà-suau i destapada. Deixeu que vagi bullint i generant una capa d’escuma blanquinosa, fins que estigui tota fosa i comenci a generar bombolle…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat