Entrepà d’oliva verda, ruca i ceba confitada

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

Us proposem un entrepà fàcil de preparar i carregat de subtils sabors d'ingredients molt saludables. Fins i tot el podeu fer d'aperitiu si teniu convidats a casa. Si el presenteu amb gràcia, deixarà de ser un entrepà per passar a ser un perfecte aperitiu.

  • Racions:
    8
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

400 g de ceba émince
8 llesques de pa de cereals int

Elaboració

Confiteu la ceba amb l’oli, la sal, l’atzavara, la farigola, el llorer i els alls.
Cap al final, traieu les fulles de llorer i escorreu-ho tot.
Tritureu les olives verdes amb l’ametlla en po…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat