Salsa agredolça d’umeboshi

Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Aquesta podria ser la salsa estrella de la cuina gourmet natural tant per les seves propietats com per la polaritat de sabors; contrasta el sabor suaus del peix blanc al vapor i pot convertir el tofu en un recurs ràpid i saborós.    

  • Racions:
    30 ml
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 cullerada (15 ml) de pasta d’umeboshi
2 cullerade

Elaboració

Diluïu els dos primers ingredients amb l’aigua fins a obtenir una crema homogènia.
Sense deixar de remenar, aneu afegint-hi l’oli fins que quedi emulsionat.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat