Amanida de basmati amb vinagreta de taronja i alga dulse

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

El basmati és l’arròs més aromàtic i, alhora, el més nutritiu i refrescant. És considerada una de les varietats d’arròs més selectes de tot el món. El seu gra esvelt és idoni per a les amanides i en coure's, deixa anar un aroma delicat que el fa irresistible al paladar.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 h 10 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

Per a l’amanida

200 g de mongeta tendra, a daus
2 pa

Elaboració

Per a la cocció de l’arròs

Renteu i escorreu l’arròs. Poseu l’aigua en un cassó amb l’arròs i deixeu-lo en remull 30 minuts.
Afegiu-hi la cúrcuma, el pebre i la sal. Tapeu-lo i f…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat