Fruita seca caramel·litzada

Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

Avui aprenem a elaborar un senzill aperitiu que pot servir de pica-pica, de vermut o de berenar. Un exemple més de les moltes alternatives d'una recepta sana i dolça sense haver de recórrer al sucre refinat i a la brioixeria.

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

100 g de concentrat d’atzavara
300 g de fruita seca (

Elaboració

Poseu el concentrat d’atzavara en una paella antiadherent.
Coeu-lo a foc viu fins que es comenci a caramel·litzar.
Afegiu-hi la fruita seca.
Abaixeu el foc i remeneu sense parar fins …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat