Mousse de préssec

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Et proposem una crema natural de préssec farcida de fibra soluble i àcids fenòlics, uns antioxidants potents que frenen els processos d’envelliment de cos.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts + 2 h de nevera
© Pau Esculies

Ingredients

500 ml de suc de poma natural, sense sucres afegits
1

Elaboració

Barregeu el suc de poma amb l’agar-agar i uns granets de sal. Remeneu i feu que bulli 3 minuts.
Deixeu-ho refredar completament perquè gelifiqui, preferentment a la nevera.
Tritureu-ho am…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat