Panellets d’ametlla i cuscús amb cacau i coco

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Quan arriba l'època dels panellets costa de trobar-ne amb ingredients sans i naturals. Aquesta és una alternativa excel·lent i nutritiva als panellets tradicionals; en lloc de patata o moniato, cuscús i en lloc de sucre, melassa.

  • Racions:
    20 - 25 unitats
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 vas (250 g) de cuscús blanc de blat o cuscús de blat

Elaboració

Diluïu 4 cullerades de cacau i una mica de sal en el suc de poma. Afegiu-hi l’oli de coco i feu-ho bullir.
Escampeu el cuscús per sobre el líquid bullent. Remeneu-ho, tapeu-ho i aparteu-ho…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat