Paté de tofu amb pebrot escalivat i tàperes

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Un aperitiu ideal per quedar bé amb els convidats fet a base de tofu, pebrot i pruna umeboshi.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

150 g de tofu fresc o a les fines herbes
3 cebes mitj

Elaboració

Bulliu el tofu durant 5 minuts, escorreu-lo i llenceu-ne l’aigua.
Salteu les cebes amb oli d’oliva verge i sal marina. Afegiu-hi el tofu esmicolat i el pebrot a trossos, salpebreu-ho i deix…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat