Pinya a la planxa amb gingebre

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

La pinya fresca ajuda a digerir les proteïnes dels àpats copiosos, però refreda. La canyella i el gingebre fan que calent-hi el cos i sigui ideal com a postres pels àpats familiars d'hivern.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

½ pinya natural petita
2 cullerades d’oli de coco

Elaboració

Talleu la base i el cap de la pinya amb un ganivet de serra i després talleu-la longitudinalment a octaus, conservant el cor. Després, peleu cada tall de dalt a baix com faríeu amb un tall de m…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat