Amanida de cigrons amb vinagreta de sèsam

Plat principal, Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Plat ràpid de proteïna completa, farcit de nutrients, que es pot deixar preparat per endavant i menjar-lo a temperatura ambient. No hi barregeu la salsa fins al moment de servir-lo.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

500 g de cigrons cuits i escorreguts
500 g de mongeta

Elaboració

Ompliu una olla amb 1 litre d’aigua i, quan arrenqui el bull, tireu-hi un bon pessic de sal i les hortalisses. Bulliu-ho sense tapa uns 3-5 minuts o fins que comencin a estar tendres, però que …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat