Saltat-vapor de kale i porro plis-plas

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

La col  kale, reconeguda com a superaliment, mereix ser tractada com una Reina a la cuina diària saludable. El tractament culinari per treure profit dels fitonutrients és ben simple: cocció curta amb el mínim de líquid.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

2 porros
4 grapats de col verda arrissada (curly kale

Elaboració

Renteu les fulles de kale i escorreu-les. Elimineu la tija central i partiu-la amb les mans en 3 o 4 trossos, procurant conservar sencera la forma de “vano obert amb puntes arrissades”, que li…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat