Pilaf de quinoa i bolets

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

El pilaf és una cocció de cereal on aquest queda bastant cuit, ideal per utilitzar-lo per farcir verdures. Aquest és un plat de tardor-hivern, que escalfa i reforça el cos.    

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 vas de quinoa, ben rentada
2 vasos d’aigua
2 ceb

Elaboració

Salteu la ceba amb oli i sal al pot on bullireu la quinoa.
Quan la ceba comenci a enrossir-se, afegiu-hi l’aigua i feu que arrenqui el bull, tapat. Incorporeu-hi la quinoa, dos pessics de sal i…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat