Amanida amb algues, germinats i xucrut

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Un plat refrescant, depuratiu i remineralitzant. Els germinats d’alfals són un excel·lent complement vitamínic i mineral.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

8 raves, tallats a rodanxes
1 cogombre, pelat i talla

Elaboració

Macereu de 15 a 30 minuts els raves i el cogombre amb unes gotes de vinagre d’ume. Escorreu-ho i reserveu-ho.
Remulleu l’alga wakame de 3 a 5 minuts amb aigua que només la cobreixi. Escorr…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat