Puré de nyàmeres amb verat escabetxat i comí negre

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Descobriu aquest puré de nyàmeres; el seu sorprenent sabor, semblant al dolç-amarg del cor de la carxofa, combina molt bé amb el peix blau en escabetx de cítrics.

  • Racions:
    4 racions
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

500 g de nyàmeres tendres ben rentades
¼ de cullera

Elaboració

Per al puré de nyàmeres

Poseu les nyàmeres senceres a l’olla a pressió amb aigua que les cobreixi per la meitat, llorer, un raig d’oli i una mica de sal. Quan arrenqui el bull, deixeu-les…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat