Saltat de pastanagues sobre créixens

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

La combinació de créixens i pastanagues saltades amb cúrcuma, resulta un plat idoni per complementar la depuració del fetge i la vesícula biliar doncs així contenen més antioxidants biodisponibles que crues i sense oli.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

4 pastanagues mitjanes, pelades i tallades a llumins

Elaboració

Salteu les pastanagues en una paella pinzellada amb oli de coco durant 5 minuts.
Condimenteu-ho amb un pessic de sal, el suc de gingebre, la cúrcuma i el pebre. Remeneu uns 9 segons i aparteu-…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat