Llavors de gira-sol torrades i salades amb ume

Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Pica-pica fàcil d’elaborar i deliciós, sempre té èxit! Aporta un doble contrapunt a les cremes de verdures dolces, als patés i als saltats de cereals amb verdures, tant pel que fa al sabor salat-àcid com per la textura cruixent.

  • Racions:
    50 g
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

½ vas (125 ml) de llavors de gira-sol
Vinagre d’um

Elaboració

Poseu les llavors en un colador i renteu-les lleugerament sota l’aixeta.
Escorreu-les bé i torreu-les en un wok o en una paella calenta sense oli, amb moviment constant i sense deixar de rem…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat