Amanida cruixent de quinoa reial i tàperes

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

La quinoa és una gran aliada de la cuina natural: fàcil i ràpida de coure, sempre queda bé. Com que és molt rica en nutrients i no té gluten, l’amanida de quinoa esdevé una alternativa excel·lent a la de pasta.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

Per a l’amanida

1 vas (250 ml) vas de quinoa reial
2

Elaboració

Renteu bé la quinoa i escorreu-la.
Poseu l’aigua en una cassola, tapeu-la i deixeu que bulli. Afegiu-hi la quinoa i una mica de sal. Tapeu-la i bulliu-la a foc lent durant 20 minuts.
Reme…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat