Coliflor en lactofermentació

Aperitius, Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

La conservació de verdures simplement en aigua i sal genera àcid làctic, que conté microorganismes com els lactobacils que ajuden a regenerar la flora intestinal i reforcen el sistema immune. No s’han de confondre amb les hortalisses comercials amb vinagre de mala qualitat, que destrueixen la flora intestinal en comptes de reforçar-la.

  • Racions:
    -
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    2 setmanes
© Pau Esculies

Ingredients

1 coliflor ben neta, tallada a floretes
500 ml d’ai

Elaboració

Col·loqueu en un pot de vidre la coliflor en floretes i cobriu-la completament amb una dilució d’un 10-12% de sal marina en aigua bona.
Cobriu el pot amb una gasa subjectada amb goma elàstic…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat