Paella vegetariana a la marinera

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Un plat nutritiu, reforçant i complet, amb varietat de sabors i colors. La cúrcuma té un efecte refrescant que queda compensat per l’efecte calorífic del pebre negre i de l’all.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    50 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 vas (250 ml) d’arròs integral de gra llarg
2 vas

Elaboració

Renteu l’arròs, poseu-lo en un cassó juntament amb dos vasos de brou o aigua bullint, pebre, cúrcuma i dos pessics de sal. Tapeu-ho, que arribi al punt d’ebullició i bulliu-ho a foc mitjà d…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat