Sopa d’ortigues fresques

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una recepta fàcil que agrada per la varietat de colors i de sabors ideal per depurar el fetge, el ronyó i reforçar els ossos. Com que la quinoa no conté gluten, resulta una alternativa nutritiva i saludable a les pastes de sopa.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

4 grapats de fulla d’ortigues fresques i tendres
¼ d

Elaboració

En una olleta amb una mica d’oli, salteu la ceba amb un pessic de sal fins que comenci a enrossir-se.
Afegiu-hi la pastanaga, l’aigua, la quinoa rentada, la cúrcuma i el pebre. Poseu-ho al p…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat