Fesolets de l’ull negre amb bolets

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Deliciosa recepta d'hivern ideal per nodrir els ronyons i els ossos i, mantenir-nos allunyats dels refredats.

  • Racions:
    6 - 8
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h 15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

2 vasos (500 ml) de fesolets, en remull durant 8 hores

Elaboració

Escorreu els fesolets i poseu-los a l’olla amb 5 vasos d’aigua. Feu que arrenqui el bull i deixeu-los coure a foc suau, tapats, amb ½ culleradeta (2,5 ml) de sal, durant 45 minuts o fins que …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat