Amanida de mongeta vermella amb alga espagueti de mar

Plat principal, Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Aquesta amanida és ideal per deixar-la preparada abans, ja que les aromes de la vinagreta van marinant les mongetes. L’espagueti de mar és una alga molt versàtil a la cuina; la podem utilitzar per fer amanides, incorporar-la en sopes, arrossos, plats de pasta, llegums…  

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora
© Pau Esculies

Ingredients

2 vasos de mongetes vermelles cuites
2-3 cebes tendre

Elaboració

Escaldeu les cebes tendres en aigua bullent durant 10 segons. Escorreu-les i reserveu-les.
Per dessalar l’alga: submergiu-la en aigua i remeneu; canvieu l’aigua 3 vegades. Poseu-la a rem…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat