Cigrons amb bledes de colors i sèsam

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Un plat de proteïna completa, nutritiu, lleuger i ràpid de preparar on recuperem les bledes de colors.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

½ k de bledes de colors (varietats antigues recuperades

Elaboració

Renteu les bledes i talleu per separat els tronxos a trossos petits i les fulles a trossos grans.
Ompliu una olla amb 2-3 litres d’aigua, prou per cobrir les bledes. Quan arrenqui el bull, ti…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat