Laminat de poma al forn amb cruixent de civada

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Berenar de tardor-hivern per a qui necessiti un dolç de qualitat per relaxar-se. Una recepta que admet tantes adaptacions com combinacions de fruita i fruita seca puguem imaginar.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 kg de pomes pelades i laminades
1 vas (250 ml) de s

Elaboració

Preescalfeu el forn a 170 o 180 ºC i escalfeu l’oli de coco fins que es torni líquid.
Barregeu tots els ingredients sòlids per al cruixent de civada en un bol.
Afegiu-hi els líquids i …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat