Salsa d’alfàbrega, julivert i ametlla activada

Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

A finals d’estiu, quan les ametlles són tendres i les alfàbregues immenses, és un bon moment per fer aquesta versió vegana del pesto mediterrani.

  • Racions:
    250 ml
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts + 12 hores de remull
© Pau Esculies

Ingredients

2 grapats de fulles d’alfàbrega
2 grapats de fulle

Elaboració

Per activar les ametlles

Poseu-les en remull amb aigua i un rajolí de vinagre durant 8-12 hores a temperatura ambient i tapades.
Llenceu l’aigua de remull, esbandiu-les i peleu-les.

Per…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat