Flam vegà de castanyes

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Si vols un flam de castanyes sense caure en la temptació del sucre blanc, no us perdeu aquesta recepta amb castanyes remullades i bullides amb anís estrellat, sucre de coco, agar-agar i kudzú.

  • Racions:
    10 - 12
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 vas (250 ml) de castanyes cuites i pelades
1 vas (2

Elaboració

Cobriu el fons del motlle amb una mica de sucre de coco.
Poseu l’aigua en un pot amb l’agar-agar, les castanyes cuites, la llet de coco, l’anís estrellat i uns granets de sal. Bulliu-ho …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat