Verat amb escabetx de llimona

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Plat refrescant, lleuger i boníssim! La clau d’aquesta recepta és que l’oli no s’escalfi massa, per tal de no malmetre els omega-3 del verat . L’escabetx sempre queda millor l’endemà  perquè s’amalgamen tots els sabors.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

2 verats desespinats i tallats per la meitat
1 culler

Elaboració

Submergiu les algues en aigua bona i remeneu. Canvieu l’aigua 3 vegades per eliminar la sal.
Escorreu-les i amaniu-les amb oli i vinagre d’umeboshi. Reserveu-les

Per al verat escabetxat…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat