Tomàquet farcit amb mongeta tendra, alvocat i anxova

Plat principal, Aperitius  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Un plat que t'entra pels ulls! Una presentació vistosa de la mongeta tendra, que contrasta amb el sabor i el color del tomàquet madur d'untuositat de l'alvocat i la força de l'anxova.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

250 g de mongeta tendra tallada a daus
4 tomàquets d

Elaboració

Bulliu les mongetes amb una mica d’aigua salada, 3 minuts a foc mitjà o fins que comencin a estar cuites, però que quedin cruixents i ben verdes. Escorreu-les i deixeu-les refredar esteses sob…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat