Llentia pardina amb sèpia i ortigues

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Plat proteic de primavera que reforça i remineralitza, al mateix temps que depura el fetge i el ronyó. La llentia, la sèpia i l’ortiga són aliments que energèticament corresponen a la primavera.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora
© Pau Esculies

Ingredients

1 vas de llenties pardines seques
Una sèpia d’uns

Elaboració

Per a les llenties

Renteu les llenties i poseu-les a bullir amb aigua que només en cobreixi el volum. Quan arrenqui el bull, coleu-les i llenceu l’aigua.
Torneu-hi a afegir aigua freda, uns 2…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat