Compota de poma i castanyes amb magrana

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Unes postres dolces amb molts beneficis nutricionals i que ens ajuden a evitar el desig de menjar sucre, gràcies a la gran quantitat de fibra que contenen.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 vas (250 ml) de castanyes seques, en remull 8 hores en

Elaboració

Poseu les castanyes a l’olla a pressió amb ,l’anís estrellat, la canyella i l’aigua del remull. Si cal, afegiu-hi més aigua fins que arribi a cobrir-les. Tapeu l’olla i, quan arrenqui e…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat