Batut de síndria, pera i llimona

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Batut refrescant, diürètic i depuratiu, idoni per prendre’l unes hores després d’haver fet un àpat d’estiu excessiu perquè ajudarà a eliminar substàncies de rebuig per l’orina.  

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

2 talls de síndria freda, pelada i a trossos
1 pera,

Elaboració

Si poseu la llimona amb pell, talleu-la a trossos i traieu-ne els pinyols.
Tritureu tots els ingredients, començant amb poca síndria per fer-ne un puré. Quan la llimona estigui ben triturada…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat