Puré de mill

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una alternativa al puré de patata quan no convé menjar patates o quan es vol un acompanyament nutritiu i energètic. El mill és un cereal ric en minerals, molt alcalinitzant, molt digestiu i que beneficia la melsa i l’estómac.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 vas (250 ml) de mill, rentat i escorregut
3 vasos d

Elaboració

Poseu dues cullerades d’oli en una olleta de fons gruixut i salteu la ceba amb un pessic de sal. Deixeu-la coure 10 minuts, remenant de tant en tant i afegint-hi una mica d’aigua si s’enganx…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat