Crema antioxidant de nabius i ametlla

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Unes postres boníssimes i molt saludables, elaborades sense sucre per poder assimilar tots els nutrients completament i amb kudzú i alga agar-agar.

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts + 2 h de repòs
© Pau Esculies

Ingredients

1 vas (250 ml) de llet d’arròs
1 vas (250 ml) de c

Elaboració

En un cassó, barregeu la llet d’arròs amb l’agar-agar i uns granets de sal. Feu que arrenqui el bull i aboqueu-hi el kudzú diluït. Remeneu-ho amb una vareta o batedora manual.
Aparteu-h…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat