Gelat vegà de cacau i coco

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Voleu saber com fer un gelat a casa? Aquest és un gelat que es prepara en pocs minuts: només cal tenir cacau, vainilla i oli de coco al rebost i plàtan al congelador.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

4 plàtans madurs, pelats i congelats
3-4 cullerades

Elaboració

Tritureu els plàtans congelats amb un extractor de sucs de baixes revolucions o un robot de cuina, fins a obtenir una crema.
Incorporeu-hi ràpidament la vainilla, la sal, el cacau, l’oli de…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat