Salsa de remolatxa quatre sabors

Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

No sabeu què fer d’una resta de remolatxa cuita? Aquí teniu una salsa ràpida i fàcil que sorprèn a taula. La varietat de colors i sabors al plat incideix en la salut i en l’èxit culinari.

  • Racions:
    500 ml
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

1 vas (250 ml) de remolatxa cuita, pelada i trossejada

Elaboració

Tritureu tots els ingredients i aneu incorporant-hi aigua gradualment per trobar la consistència que us agradi.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat