Salsa barbacoa de miso i lli

Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una salsa saladeta amb un fons de vinagre que estimula la gana i la digestió, a més donar força a plats de proteïna vegetal, especialment el tofu i el tempeh. El podeu utilitzar en lloc d’un romesco o d’una maionesa.

  • Racions:
    200 ml
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 cullerada (15 ml) de miso no pasteuritzat
1 cullera

Elaboració

Barregeu tots els ingredients i tritureu-los fins a obtenir una crema fina.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat