Combinat de moniato lila, carbassa i espigalls

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

El moniato i la carbassa són verdures riques en midó i combinen molt bé amb proteïnes d’origen animal i qualsevol altra verdura, especialment la fulla verda i les liliàcies.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 moniato lila
1 tros de carbassa a rodanxes
1 gra

Elaboració

Peleu i talleu a trossos el moniato i la carbassa.
Poseu-los en una paella bona (sense tefló ni PFOA) untada amb un raig d’oli. Poseu-ho al punt de sal i coeu-ho tapat fins que comencin a enro…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat