Tempeh de cigrons amb salsa de xiitake i tomacons

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

És una manera elegant de presentar el cigrons amb bolets i, alhora, fer un plat nutritiu farcit de fitoquímics, que reforcen les nostres defenses. Una proposta per mantenir la salut a la cuina sense complicar-nos gaire.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 paquet de tempeh de cigrons de Vegetàlia
150 g de

Elaboració

Per a la salsa de bolets

Desfeu el kudzú amb un parell de cullerades d’aigua natural, fins a obtenir una crema fina. Afegiu-hi un vas de caldo, remeneu i reserveu-ho.
En una paella fonda, s…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat