Salsa ràpida de castanyes i ceba

Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una salsa amb castanyes fàcil d'elaborar que aporta la dolçor de la tardor a qualsevol plat, especialment indicada per combinar amb sabors intensos. Iincideix en la salut òssia i té una acció antienvelliment.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

2 cebes dolces mitjanes, a mitja lluna
1 vas (250 ml)

Elaboració

Salteu les cebes en una cassola amb oli i sal, fins que comencin a enrossir-se, i afegiu-hi una mica d’aigua per evitar que s’enganxin i que l’oli es cremi.
Incorporeu-hi les castanyes, u…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat