Crep de fajol amb mongetes vermelles, fonoll i salsa de cúrcuma

Pans, pizzes i similars, Plat principal, Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Aquestes creps de fajol són una adaptació de les originals galettes bretones. Presentades amb el guisat de mongetes i les fulles verdes són un plat complet ideal tant per al dia a dia com per als dies festius.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    2 hores
© Pau Esculies

Ingredients

Per a les creps

1 vas (250 ml) de farina de fajol

Elaboració

Per a les creps

Barregeu la farina amb sal i pebre. Incorporeu-hi l’ou batut i una mica d’aigua, fins que obtingueu una massa espessa. Afegiu-hi la resta d’aigua batent fins que la mass…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat