Cassola de cigrons amb alga “cochayuyo”

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

El cochayuyo es pot considerar una “superalga” per la quantitat de nutrients que aporta i pel ventall ampli de propietats terapèutiques que té. És un aliment que neteja l’organisme, alhora que nodreix i reforça. S’ha de rentar i remullar com a mínim dos minuts i, quan és tendra, es pot menjar crua després del remull.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1h 10 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

Per als cigrons

2 vasos (500 ml) de cigrons cuits
½

Elaboració

Poseu l’alga cochayuyo en remull amb aigua que cobreixi. Com a mínim ½ hora.
En una cassola, salteu les cebes amb un raig d’oli i un pessic de sal. Passats tres minuts incorporeu-hi l’api…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat