Fonoll rostit

Aperitius  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una manera ràpida i deliciosa de cuinar el fonoll; una hortalissa de tardor-hivern que aporta dolçor i ajuda a digerir.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

2 bulbs de fonoll
Oli d’oliva verge extra
Pebre

Elaboració

Talleu el fonoll verticalment a octaus com es veu a la foto.
Unteu-lo d’oli, salpebreu-lo i poseu-lo en una plàtera amb tapa per anar al forn.
Poseu-lo al forn ben calent i deixeu-lo cour…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat