Papillota de rap i verduretes

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

La papillota és una cocció al vapor molt recomanable sempre que no s’utilitzin recipients o materials que intoxiquin els aliments, com el temible paper d’alumini o els recipients amb esmalts que contenen plom.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

400 g de rap
10 cm d’alga wakame, en remull
2 bu

Elaboració

Prepareu la marinada en un bol prou gran per contenir tots els ingredients. Diluïu primer la sal amb el suc de llimona, i posteriorment incorporeu-hi l’oli.
Barregeu el rap, l’alga wakame …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat