Crema d’api i mill amb oli d’ortiga i llimona

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Aquesta crema amb ceba, api i ortiga és ideal per depurar l’organisme al mateix temps que tonifica el fetge i la melsa, i afavoreix una bona qualitat de la sang, característica primordial per assolir un òptim estat de salut.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

Per a la crema d’api i mill

3 cebes tallades a mitja ll

Elaboració

Per a la crema d’api i mill

Salteu les cebes amb una mica d’oli d’oliva i un polsim de sal marina fins que es comencin a estovar. Afegiu-hi mig vas d’aigua i coeu-ho tapat durant 15 minuts….

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat