Batut d’ametlla, cacau i canyella

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una manera ràpida de fer un batut deliciós i farcit d’antioxidants; un batut antienvelliment, energètic i llaminer amb cacau.  

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

500 ml de llet d’ametlla casolana (vegeu recepta)
1

Elaboració

Poseu el plàtan amb el cacau, la canyella i 1 vas de llet d’ametlla al vas del minipimer i tritureu-ho durant 1 minut.
Incorporeu-hi gradualment la resta de llet mentre l’aneu triturant pe…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat